torsdag 18. desember 2008

Når du ber om en vanskelig oppvekst for barnet ditt:

"Adolf Hitler (3) ble nektet bursdagskake
Kilde: VG NETT

(VG Nett) Da bakeriet fikk høre navnet til det tre år gamle bursdagsbarnet, nektet det å levere bursdagskake til ham." (Les resten her)

Altså, hvem foreldre med øøøørlittegrann vett i hue, kaller ungen sin Adolf Hitler? Det er drøyt nok at de sikkert digger mr. Hitler selv og syns det han gjorde er bra, men å gi sin egen sønn navn etter nazi-bossen topper jo hele saken. De syntes det var et fint navn sier de. Kyss meg i ræ.., virker som pur nazistisk interesse spør du meg.
Snakk om egoistisk handling, den stakkars gutten kommer vel til å bli mobbet ihjel, og om ikke han tar sitt eget liv pga mobbingen, så gjør kanskje noen andre tar seg av det? Høres vel drastisk ut, men tenk dere situasjonen selv. Ungen har samme navn som fyren som symboliserer drapet på 6 milioner jøder. Ber man da om bråk? Hell yeah.
Får håpe stakkaren får bytta navn før det får gjøre alt for stor skade på han.
Så bra dumme foreldrene er, er det et under at de har klart å få tre barn. Det skal også nevnes at de to andre ungene også har ganske spesielle navn: JoyceLynn Aryan Nation Campbell og Honszlynn Hinler Jeannie Campbell.
Jeg sier som flere har sagt før meg: Å få barn burde ikke være en menneskerett!

Ingen kommentarer: